About

THE TRAVEL PHOTOGRAPHER

Van klein meisje met camera naar freelance fotograaf

Fotograferen en reizen zaten bij mij al vroeg in het bloed. Tijdens vakanties met mijn ouders en broer in Europa was ik standaard in de weer met de camera van mijn moeder.

Na de opleiding Facilitair Leidinggevende besloot ik in 2011 mijn passie voor fotografie weer nieuw leven in te blazen en een cursus Digitale fotografie te volgen bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK).

In 2012 deed ik de jaaropleiding Fotografie waarbij ik de fijne kneepjes van het vak leerde.

Echt leren doe je in de praktijk en in de jaren na mijn opleiding ben ik vlieguren gaan maken. Letterlijk en figuurlijk, want ik ben naar heel wat landen afgereisd om mijn twee grootste passies te combineren: fotografie en reizen. Momenteel ben ik als freelance fotograaf (gespecialiseerd in destinatiemarketing), videograaf en social influencer actief voor verschillende opdrachtgevers in verschillende vormen, want ik hou ervan om creatief met fotografie om te gaan. Voor mijn werk verwijs ik je graag naar mijn portfolio en naar mijn Instagram kanalen @lisetverberne, @hellofromutrecht en @leezv.

Daarnaast fotografeer (o.a.) ik op vrijwillige basis voor kinderrechtenorganisatie War Child Holland. Een mooie manier om met mijn passies ook maatschappelijk een bijdrage te kunnen leveren.

Profielfoto 2019

OVERZICHT

+ Reis- en dronefotograaf
+ Woonachtig in Utrecht, NL
+ Wereldwijd beschikbaar voor opdrachten
+ Gecertificeerd dronepiloot (A1/A2/A3)

Wil je gebruik maken van mijn diensten, ben je op zoek naar een samenwerking voor social media of heb je een leuk project waarbij je mijn hulp kan gebruiken? Stuur dan een mail naar info@lisetverberne.nl of vul het contactforumlier in en laten we kennis maken!

Du Pho Lid Logo

THE TRAVEL BLOGGER

Lv   Link Naar The Travel Blogger

Wil je reisinspiratie opdoen en wegdromen bij je volgende bestemming? Voor reistips verwijs ik je door naar mijn blogpagina!

THE TRAVEL NANNY

Lv   Link Naar The Travel Nanny

Naast fotograferen en bloggen ben ik ook beschikbaar als Travel Nanny. Ben je op zoek naar een paar extra handen voor een ontspannen vakantie met de kids? Check het hier!

SAMENWERKEN

Lv   Link Naar Samenwerken

Bekijk hier wat voor samenwerkingen op het gebied van Influencer Marketing ik tot nu toe heb gedaan.