Werkwijze

Fotolicenties

Zie je een foto die je online zou willen gebruiken om je nieuwsartikel, blog of website kracht bij te zetten, voor marketingdoeleilanden (bv. beeldbank van een city- of destinatiemarketing afdeling) of voor een ander doeleinde?

Bij elke foto staat een button Kopen om de desbetreffende foto aan te schaffen.

Ik bied zowel niet-commerciële als commerciële licenties aan. Wil je andere voorwaarden dan de voorgeselecteerde opties, vraag dan een maatwerkofferte aan.

Licentieovereenkomst

Bij de aanschaf van fotolicenties dient er altijd een licentieovereenkomst getekend te worden. Hierin staan alle voorwaarden die we afspreken.

Wens je een licentie af te nemen met andere voorwaarden dan de standaard, neem dan contact met me op voor een maatwerkofferte.

Fotoproducten

Naast het aanschaffen van fotolicenties kun je bij mij ook allerlei fotoproducten bestellen van mijn foto’s.

Onder de button Kopen, die je bij elke foto vindt, heb ik de meest voorkomende producten en formaten voorgeselecteerd. Zoek je een ander product of een ander formaat? Vraag in dat geval een offerte aan en ik ga mijn best voor je doen! Het aanvragen van een offerte kan in datzelfde venster.

Leverancier

Alle bestellingen worden geleverd door Fotocadeau.nl. In principe kun je alle fotoproducten die zij aanbieden bij mij bestellen (voor dezelfde prijs), met een kleine slag om de arm met betrekking tot de allergrootste formaten.